Se incarca
incurajari

Vorbeste liber cu Tata !

Nici o faptura nu este ascunsa de El, ci totul este gol si descoperit inaintea ochilor Aceluia cu care avem a face. (Evr.4:13)

Fii relaxat in prezenta Tatalui ! El intotdeauna stie inima ta in profunzime, iti cunoaste gandurile inainte de a le pune in cuvinte. EL e Tatal ce te iubeste si care te-a creat sa mostenesti binecuvantarea. De aceea vino si azi cu inima deschisa si fara teama si spune-i tot ce te apasa. Nimeni nu te intelege cum te intelege El si nimanui nu-i pasa de tine cum Lui ii pasa. El are solutie la toate problemele tale !

Francois Fenelon spunea: ” Spune-i lui Dumnezeu tot ce este in inima ta, asemenea unui om ce isi descarca sufletul, cu bucuriile si durerile lui, unui prieten drag. Spune-I framantarile tale ca sa-ti dea alinare; spune-I dorintele tale, ca sa le poata purifica; spune-I antipatiile tale, ca sa te ajute sa le invingi; vorbeste-I despre ispitele tale, ca sa te poata feri de ele; arata-I ranile din inima ta, ca sa le poata vindeca … Spune-I cum egoismul din tine te face nedrept cu ceilalti, cum vanitatea te ispiteste sa fii fatarnic, cum mandria te mascheaza atat fata de tine insuti, cat si fata de ceilalti.”

un prieten loial,  friends

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari