Se incarca
incurajari

Asteapta, se va implini !

Dumnezeu nu este un om ca sa minta, nici un fiu al omului, ca sa-I para rau. Ce a spus, oare nu va face? Ce a fagaduit, oare nu va implini? (Num.23:19)

Asteptarea unei promisiuni nu este intotdeauna usoara. Te uiti in jur si nimic nu este schimbat. Ai atatea argumente logice, rationale prin care sa devii dezamagit sau chiar frustat.  Mai are rost sa te increzi in Dumnezeu ?  Mai poate El sa schimbe situatiile din viata ta si sa implineasca ce ti-a fagaduit ?

Cu siguranta, DA ! 

Dumnezeu ramane credincios si iti cere si azi sa continui sa te increzi in El, sa continui sa astepti cu rabdare, pentru ca El va implini cu siguranta ce ti-a promis. Prin rabdare si ascultare se mostenesc fagaduintele. Ai in vedere ca timpul lui Dumnezeu de a raspunde este perfect. Ramai ferm, increzandu-te pe deplin in caracterul Lui.

Pana vei vedea implinita promisiunea: multumeste-I  si bucura-te ca si cum ai primit-o !

“Tata ceresc Te binecuvintez si iti multumesc ca nu m-ai uitat si ce mi-ai promis vei  duce la implinire cat de curand. Ca si copil al Tau, aleg si azi sa ma incred in Tine si sa astept cu inima plina de multumire si bucurie. Spun: NU dezamagirii si frustrarii si las in inima mea sa actioneze pacea, increderea, multumirea si bucuria. In numele lui Isus. Amin”

incredere-150x150

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari