Se incarca
incurajari

Aminteste-ti ce ai !

Caci, daca este cineva in Hristos, este o faptura noua. Cele vechi s-au dus: iata ca toate lucrurile s-au facut noi. (2Cor.5:17)

Pentru ca l-ai acceptat pe Isus  si EL este acum Domn in viata ta, EL te-a facut o faptura noua in care a investit calitatile Sale. Isus traieste in tine si doreste ca si azi sa Isi manifeste caracterul prin tine.

Esti inzestrat cu atribute divine: dragoste, bucurie, pace, indelunga rabdare, bunatate, facere de bine, credinciosie, blandete, infranarea poftelor. Lasa-le si azi sa curga din tine catre altii asa cum Isus a facut cand era pe pamant. Esti imputerncitul Lui acum si esti capacitat de El sa traiesti la acest nivel. Nu lasa pe nimeni sa te insele sau sa te determine sa traiesti mai jos decat acest nivel. Aminteste-ti ce ai !

Cei din jurul tau abia asteapta sa-L guste pe Hristos din tine !


“Doamne Isuse, recunosc in mine domnia si prezenta Ta. Recunosc ca si azi sunt capacitat de a trai viata in asa fel incat sa se manifeste prin mine caracterul Tau. Imi amintesc de acest fapt si las ca din mine sa curga spre altii viata Ta. Nu ma las intimidat si limitat, ci aleg sa traiesc viata prin resursele Tale ! Te iubesc Isus !”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari