Se incarca
incurajari

Cand nu mai poti, decide …. sa poti !

Pentru ce te mahnesti, suflete, si gemi inauntrul meu? Nadajduieste in Dumnezeu, caci iarasi Il voi lauda; El este mantuirea mea si Dumnezeul meu. (Ps.42:5)

Sunt cu siguranta momente in viata fiecaruia dintre noi in care oricat am dori sa vedem dincolo de perdeaua de nori nu reusim sa vedem o raza de soare. Analizand lucrurile doar din punctul de vedere al ratiunii umane si al simturilor, la usa bate “imbietor” amaraciune si depresia. Sunt asa la indemana sa faci pact cu ele si sa te scufunzi in mreaja lor…

Insa …. tu poti decide !

David a trecut prin situatii dificile, insa a DECIS si chiar a poruncit sufletului sau (minte, vointa, sentiment) sa priveasca lucrurile din perspectiva eterna si sa se increada pe deplin in Domnul. Privind lucrurile din jur prin ochii lui Dumnezeu, atunci poti sa-L lauzi pentru maretia, puterea si dragostea ce ti-o poarta, chiar daca acum nu vezi asa de clar datorita norilor. Increde-te pana la capat, El nu te va dezamagi !

Mai un lucru: cauta sa multumesti Domnului pentru lucrurile bune din viata ta, chiar si pentru lucrurile marunte in care vezi clar mana Domnului ! Vei fi uimit de ce schimbare se va produce in sufletul tau.


Proclamatie: “Tata ceresc inima mea Te lauda si Te inalta pentru tot ce esti pentru mine si pentru tot ce ai facut in viata mea pana acum. Te recunosc in caile mele si Tu te angajezi sa imi netezesti cararile. Decid si azi sa ma incred deplin in Tine si sa privesc viata  prin ochii Tai. Decid sa-mi aliniez gandirea dupa gandirea Ta si sa traiesc in victoria lui Isus Hristos Domnul !”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari