Se incarca
incurajari

Bucurie ! Bucurie ! Bucurie !

Am dat de cuvântul BUCURIE de nenumărate ori în ultimele săptămâni. M-am tot întrebat ce este cu această BUCURIE. BUCURIA este abilitatea de a depăși orice situație și a fi o chemare la înțelepciune pentru alții.

Vei găsi BUCURIE atunci când te închini Domnului. Vei găsi BUCURIE atunci când înalți Numele Lui mai presus de orice nume. Recent mi s-a reamintit faptul că noi trebuie să avem BUCURIE în Domnul indiferent de circumstanțele în care ne găsim. Găsește-ți refugiul în BUCURIA pe care o ai în Isus. Duhul tău se va înălța atunci când te bucuri în Numele care este mai presus de orice nume. Nu contează dacă situația ta nu se schimbă imediat; străpungerea de care ai nevoie este aproape! Bucură-te, fii plin de bucurie pentru a fi un instrument în a-i ajuta pe alții să se exprime cu un duh plin de bucurie!

Verset biblic: Neemia 12:43 – „În ziua aceea s-au adus multe jertfe, şi a fost mare bucurie, căci Dumnezeu dăduse poporului o mare pricină de bucurie. Se bucurau şi femeile şi copiii, şi strigătele de bucurie ale Ierusalimului se auzeau până departe.

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/mana-profetica/3277-mana-profetica-bucurie-bucurie-bucurie#ixzz3Gf7p5iri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari