Se incarca
editorial

Lupta dupa avutie

Am avut un vis acum câteva zile care m-a afectat profund în duhul. Mă aflam în fața a ceea ce părea a fi „o născocire de plan”… Mă aflam într-un apartament, de la etajul doi al unei clădiri cu apartamente ieftine, foarte mic, dotat cu foarte puțin mobilier. Era acolo o doamnă drăguță, aranjată foarte bine și cu părul lung șaten. Știam în duhul meu că ea nu locuia acolo… era apartamentul altei doamne. Doamna aceasta mi-a spus că a lucrat din greu pentru a câștiga premiul, însă, din greșeală, i-a fost încredințat doamnei căreia îi aparținea acest apartament și că de fapt nu trebuia să fie al ei. S-a îndreptat apoi spre un dulap cu sertare din lemn de culoare închisă și l-a deschis.

Am fost cuprins de panică în duhul meu și am insistat să plecăm de acolo, spunându-i că ceea ce face este un furt și că nu acesta este modul în care trebuia să procedeze. Doamna însă era de neclintit, continuând să afirme că premiul este al ei, și că trebuia să ia ceea ce era de drept al ei. A investit tot ce a avut pentru a câștiga acel premiu. Singura ușă de la apartament era întredeschisă și puteam vedea scările. Am părăsit acel apartament și apoi m-am trezit. Știam că necazul era iminent.

Interpretare: Am perceput în duhul că această doamnă avusese parte de vremuri grele, a pierdut financiar totul, i-a fost luat totul sau a pierdut totul. Este singură, cu spatele la zid născocind un plan. Nu este timpul potrivit ă rezolvi problema după capul tău. Nu este momentul să acționezi contrar caracterului tău, la disperare. Se află într-o situație dificilă și nu se poate împăca cu ideea. Se simte deasupra situației. Trebuie să existe un moment de întoarcere la o stare umilă, de adevărată pocăință și stăpânire a situației în care se află. Această piredere nu a avut loc instantaneu, ci gradual de-a lungul unei perioade de timp, când ea a devenit dezorientată, cu inima împietrită, timp în care Mamona a preluat primul loc în viața ei. Este nevoie de o schimbare a inimii înaintea ca realitatea acestor planuri să devină o iluzie. Dumnezeu îți spune că El poate schimba instantaneu situația ta, chiar dacă ea durează de mai mult timp. Te vei ridica din cenușă atunci când te vei întoarce la zilele de altă dată.

Verset biblic: Isaia 61:2-3 –„să vestesc un an de îndurare al Domnului, şi o zi de răzbunare a Dumnezeului nostru; să mângâi pe toţi cei întristaţi; să dau celor întristaţi din Sion, să le dau o cunună împărătească în loc de cenuşă, un untdelemn de bucurie în locul plânsului, o haină de laudă în locul unui duh mâhnit, ca să fie numiţi, terebinţi ai neprihănirii, un sad al Domnului, ca să slujească spre slava Lui.””

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/mana-profetica/3481-mana-profetica-lupta-dupa-avutie#ixzz3H2Sxil7j

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari