Se incarca
incurajari

Lamaie sau limonada

Puterea mărturisirii noastre este în stare să schimbe o lămâie într-o limonadă. Dumnezeu cântărește astăzi ce mărturisești cu privire la situația în care te găsești. Ai reflectat la ceea ce spune Cuvântul despre mărturisire?

Isus șade în locurile cerești, ținând TOATE LUCRURILE cu Cuvântul puterii Lui. Prin urmare, orice mărturisim în acord cu Cuvântul Său, El va SUSȚINE. Gândul acesta este incredibil; CUVÂNTUL lui Dumnezeu este garanția succesului și a rodniciei în viața noastră.

La fel de adevărat este și reversul acestui lucru; moartea stă de asemena în puterea CUVÂNTULUI. La ce cuvânt ne referim aici?  La orice cuvânt care este contrar Cuvântului scris al lui Dumnezeu. Aceste cuvinte se bazează adesea pe ceea ce vedem în jurul nostru, pe circumstanețele care dau naștere acestor cuvinte, care duc la moarte, distrugere, negativism, îndoială, frică, nesiguranță, etc.

Dumnezeu ne reamintește astăzi că, atunci când suntem DE ACORD cu CUVÂNTUL LUI și rostim CUVÂNTUL Său bazat  pe promisiunile Sale, lămâile se vor transforma într-o  limonadă dătătoare de viață și mult mai dulce la gust!

Verset biblic:  Evrei 1:2-3  – ”la sfârşitul acestor zile, ne-a vorbit prin Fiul, pe care L-a pus moştenitor al tuturor lucrurilor, şi prin care a făcut şi veacurile. El, care este oglindirea slavei Lui şi întipărirea Fiinţei Lui, şi care ţine toate lucrurile cu Cuvântul puterii Lui, a făcut curăţirea păcatelor, şi a şezut la dreapta Măririi în locurile prea înalte.

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/mana-profetica/3217-mana-profetica-lamaie-sau-limonada#ixzz3Hhf8mqXE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari