Se incarca
studiu

Antihristul

În cartea Apocalipsa se spune că un dictator se va înălța din reînviatul Imperiu Roman. El va fi înzestrat cu puterea lui Satana însuși și va lua pentru sine prerogativele lui Dumnezeu (Apocalipsa 13:1-18). Apostolul Pavel a spus că va fi cineva care va sta în Templul lui Dumnezeu, pretinzând a fi Dumnezeu (2 Tesaloniceni 2:4). Apocalipsa amplifică acest subiect când vorbește despre un profet fals care va sta în fața acestui dictator și va face semne în numele lui, și care de asemenea va face ca statuia dictatorului să facă miracole (Apocalipsa 13:13-15, 19:20).

Știm că Apocalipsa a fost scrisă în timpul când creștinii au fost persecutați în Imperiul Roman. De asemenea știm că împăraților romani le plăcea să se creadă dumnezei. Chiar au făcut statui care îi reprezentau și le cereau oamenilor să li se închine. Întotdeauna există posibilitatea ca Anticristul să fie deja în lume. Cred că acești dictatori din vechime au fost numai o reprezentare a ultimului dictator mondial. Acest om va apare ca și un mare lider, vorbind mari cuvinte de înțelepciune, și va atrage toți necreștinii să i se închine. Pentru ei, el va fi înțelepciunea care are răspunsuri la toate problemele lor (Apocalipsa 13:18).

Pentru ca acest Anticrist să vină în lumea modernă, trebuie să existe o cădere a sistemului actual. Vor trebui să existe căderi în economie, lege, ordine și puterea structurilor statelor naționale. O panică financiară va putea ajuta la pavarea drumului pentru el. La fel și un război nuclear. Asemenea dezastre vor face ca oamenii să strige după un om al păcii, care va fi falsul Isus Hristos al lui Satana. Acest om va părea a fi Isus, până când va fi gata să-și arate adevărata față. Apoi va fi incredibil de crud.  Va fi o combinație a lui Adolf Hitler, Iosif Stalin, Gingis Han, Mao Tse-Dun și alți dictatori care au măcelărit milioane de oameni. Anticristul va fi cel mai hidos exemplu de putere dictatorială pe care lumea a cunoscut-o vreodată. Amintiți-vă că spiritul anticristului este în oricine încearcă să îndepărteze oamenii de Isus, spunând: „Închină-mi-te”. Spiritul anticristului este prezent acum în închinarea și venerarea pe care o aducem guvernelor, dictatorilor, liderilor militari și altor personalități. Umanismul care este predat în școlile noastre, media și cercurile intelectuale va conduce, în final, oamenii la Anticrist, pentru că el va fi înfățișarea perfectă a umanismului.

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/viata-spirituala/sfarsitul-vremurilor/1935-ingeri-demoni-si-sfarsitul-vremurilor#ixzz3IeBUrW3t

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari