Se incarca
incurajari

Adu-ti aminte de vis…

Iosif a trecut prin multe încercări și necazuri în viața lui. Multe situații i-au dat ocazia să se simtă ofensat, să fie plin de amărăciune și ură. Frații lui l-au vândut, angajații lui l-au trădat iar cei pe care i-a ajutat, l-au uitat. Cred că parte din „secretul” lui a fost încrederea lui neobosită în Dumnezeu. El și-a adus aminte de visul pe care l-a avut de la Dumnezeu pentru viața lui. Astfel, nu a lăsat răul să-i umbrească sau să-i devoreze binele.

Rugăciunea mea, astăzi, este să-ți aduci aminte de visul pe care l-ai primit de la Dumnezeu pentru viața ta, să umbli pe căile Lui și să te concentrezi la ceea ce Dumnezeu face, nu la vrăjmaș. Declar peste tine, în Numele lui Isus, că răul nu va devora binele din viața ta, ci te va întări, te va face rezistent și te va ridica mai sus. Declar că vei umbla în faptele bune care au fost pregătite pentru tine, potrivit Efeseni 2:10, iar pașii tăi vor fi conduși și întăriți de Dumnezeu.

Verset biblic: – Psalmul 37:23-24 – „Domnul întăreşte paşii omului, când îi place calea lui; dacă se întâmplă să cadă, nu este doborât de tot, căci Domnul îl apucă de mână.

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/mana-profetica/3640-mana-profetica-adu-ti-aminte-de-vis#ixzz3MEfZa4As

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari