Se incarca
incurajari

Ferice de cel ce rabda ispita

Am avut o vedenie… Doi îndrăgostiți se aflau într-o cameră/într-un cuib de burlaci… Nu era al lor… Încercau să petreacă un timp singuri în intimitate. Afară era o petrecere cu multă veselie, festivitate și multă gălăgie. Astfel că cei doi încercau să acopere toate ferestrele. Însă nu toate ferestrele aveau draperii, așa că le-au acoperit cu haine și cu tot ce au mai găsit prin cameră. Mereu când cei doi încercau să aibă un moment de intimitate, ceva planificat le distrăgea atenția. Dumnezeu va continua să-ți distragă atenția, pentru a te preveni să nu păcătuiești în mod deliberat, și nu va îngădui să-ți ascunzi păcatul. Voi sunteți doi îndrăgostiți creștini și sunteți meniți să rămâneți curați în ochii Domnului. Nu căutați locuri singuratice pentru a nu cădea în ispită. Pe Dumnezeu nu-L puteți înșela cum îi înșelați pe oameni. Dumnezeu este Tatăl nostru atotputernic și omniprezent. Multe binecuvântări îi așteaptă pe cei ce rabdă ispita.

Verset biblic: Iacov 1:12-15 – “Ferice de cel ce rabdă ispita. Căci, după ce a fost găsit bun, va primi cununa vieții pe care a făgăduit-o Dumnezeu celor ce-L iubesc. Nimeni, când este ispitit, să nu zică: “Sunt ispitit de Dumnezeu.” Căci Dumnezeu nu poate fi ispitit ca să facă rău, și El însuși nu ispitește pe nimeni. Ci fiecare este ispitit, când este atras de pofta lui însuși și momit. Apoi pofta, când a zămislit, dă naștere păcatului; și păcatul, odată făptuit, aduce moartea.”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/mana-profetica?start=253#ixzz3O7SmiD11

2 comments
 1. petrea ioana

  Vreau sa.mi trimiteti versatile zilei si ganduri, .ptr mine si ptr à posta prietenilor mei de pe fbuk. Va multumesc !!!

  1. admin

   Articolele sunt preluate de pe site-ul http://alfaomega.tv/. Puteti observa link-ul din partea de jos a fiecarui articol.

   Pentru distribuire pe Facebook sau altor prieteni, puteti sa le trimiteti link-ul articolului de pe acest site sau de ps site-un amintit mai sus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recomandari