Se incarca
incurajari

Sapa adanc in Cuvantul Lui Dumnezeu

Am văzut un rând de pomi… cu trunchiurile înalte, având ramuri cu frunze doar la vârf. Un pom din fața rândului se legăna, aplecându-se încoace și-n colo în bătaia vântului. Ceilalți pomi nu se aplecau deloc la vânt.
Continui să-L întrebi pe Dumnezeu… de ce oamenii din jurul meu, care trec prin aceleași circumstanțe ca și mine, rămân în picioare, pe când eu mă clatin atunci când suflă vântul peste mine? Ești uman, deci nu fii prea aspru cu tine însuți comparându-te cu alții despre care întrebi: DAR ei? … ei sunt înrădăcinați adânc în Cuvântul Meu care nu se schimbă. Dumnezeu îți spune să sapi adânc și să-ți fixezi rădăcinile în Cuvântul Lui, căci făcând așa ele vor crește atât de adânc încât nu te vei mai clătina în bătaia vântului. Cu cât te adâncești mai mult în Cuvântul MEU statornic, cu atât mai adânc vor crește rădăcinile tale. Vei crește mai mult în credință în ce privește purtarea de grijă a lui Dumnezeu față de tine, în ce privește direcția care El ți-o dă, iar când vânturile vor sufla peste viața ta… tu vei rămânea înalt, neclintit și nu te vor apleca indiferent cât de puternică va fi furtuna.

Verset biblic: Efeseni 3:17 – “așa încât Hristos să locuiască în inimile voastre prin credință; pentru ca, având rădăcina și temelia pusă în dragoste”.

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/mana-profetica/2193-mana-profetica-sapa-adanc-in-cuvantul-lui-dumnezeu#ixzz3OX1K9Q7P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari