Se incarca
incurajari

Persevereaza

EU sunt la lucru, nu renunța, Eu sunt Dumnezeu care vede totul. Nu renunța, continuă să stăruiești înaintea Mea, rugându-te și căutând fața Mea. Adu-ți cererile la picioarele Mele, căci mântuirea și trezirea sunt aproape. Fii mâinile și picioarele Mele continuând să te rogi pentru cei din jurul tău ca să ajungă să Mă cunoască, pentru vecinii tăi, pentru colegii tăi, pentru membrii familiei tale și pentru alții ca să se întoarcă la Mine.

Ploaia care a căzut săptămâna aceasta, are o mare însemnătate căci am simțit în Duhul că era ca și cum Dumnezeu plângea deasupra țării noastre, întocmai cum Isus a plâns pentru Ierusalim!

Domnul iubește țara noastră și pe toți locuitorii ei, El tânjește să trimită trezirea, ca oamenii să se întoarcă la El, ca să-i elibereze. Fie Numele Lui glorificat!

Verset biblic: 2 Cronici 7:14 – “Dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga și va căuta fața Mea, și se va abate de la căile lui rele – îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul și-i voi tămădui țara.”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/mana-profetica/2255-mana-profetica-persevereaza#ixzz3Os9ULjep

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari