Se incarca
incurajari

Surplus

În Numeri 2 ni se spune despre cum israeliții trebuiau să tăbărească în fața și împrejurul cortului întâlnirii… primii cei din seminția lui Iuda, a lui Isahar și a lui Zabulon.
Astăzi Domnul îți spune că dacă-l vei așeza pe Iuda (lauda) primul, vei umbla în ordinea divină a lui Dumnezeu și în voia Sa și vei vedea brațul puternic al lui Dumnezeu lucrând cu putere în viața ta.
Numeri 2:9b “…Ei să pornească cei dintâi.”
Cuvântul în evreiește pentru „cei dintâi” nu înseamnă primul! Ci este un număr perfect (egal cu suma divizorilor săi), ȘASE (ca și un surplus) mai mult decât 5 sau decât degetele de la o mână.
Domnul nu a intenționat ca tu să înaintezi de unul singur! Ci ai fost destinat să înaintezi ca un surplus, în urma celor 5 degete de la mână… ÎN URMA mâinii lui Dumnezeu!

Dacă te miști în direcția mâinii Domnului și atunci când mâna Lui se mișcă atunci Isahar (care înseamnă “Răsplătire”) și Zabulon (care înseamnă „Înălțare”) vor fi partea ta de moștenire. (Numeri 2:1-8).
Pot vedea că acesta este sezonul răsplătirii și binecuvântării pentru mulți aceia care au ales să umble lăudându-L pe Dumnezeu chiar dacă au obosit așteptând. Fie ca tu să crezi și să primești această făgăduință care este pentru tine astăzi!

Verset biblic: Psalmul 118:16 – “Dreapta Domnului se înalță; dreapta Domnului câștigă biruința!”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/mana-profetica/2252-mana-profetica-surplus#ixzz3Os8gTGeW

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recomandari