Se incarca
incurajari

Victoria este peste cei ce stiu sa astepte

Pot percepe o persoană care este foarte frustrată la locul său de muncă, și își dorește o schimbare. Ai tot făcut planuri și ai încercat să faci anumite schimbări, însă nu a ieșit nimic din toate astea, și aceasta te-a făcut să devii și mai frustrat. Dumnezeu îți vorbește astfel: nu este acum TIMPUL ca lucrurile să se miște. Sunt anumite aspecte legate de acest loc de muncă pe care El le folosește ca să te facă tot mai mult asemenea lui Cristos. Și în vreme ce tu vei începe să discerni timpurile și sezoanele din viața ta, să înțelegi aspectele de care El Se folosește pentru a schimba ceea ce trebuie schimbat în tine, vei începe să manifești roada Duhului Sfânt. De asemenea pot vedea anumite persoane care au probleme cu felul lor de vorbire, și sunt anumite hule de care Dumnezeu dorește să vă elibereze. Din gura ta țâșnește în același timp și apă curată și apă murdară, și prin aceasta nu faci altceva decât să scurtcircuitezi planurile și scopurile pe care Dumnezeu le are cu vorbirea ta.

Vei dobândi victoria atunci când vei aștepta ca El să aleagă calea prin care să aducă schimbarea, și de asemenea timpul Său pentru o schimbare în ce privește locul de muncă. Dumnezeu va aduce promovarea după programarea Lui.

Verset biblic: Psalmul 103:7 – “El Și-a arătat căile Sale lui Moise, și lucrările Sale, copiilor lui Israel.”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/mana-profetica/2244-mana-profetica-victoria-este-pentru-cei-ce-stiu-sa-astepte#ixzz3Os7Sha6v

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari