Se incarca
incurajari

Dumnezeu te va onora

În timp ce mă rugam seara trecută, am primit acest cuvânt prin care Domnul mi-a descoperit că oamenii se luptă din greu sub diferite aspecte.

Dumnezeu ne avertizează și ne arată cu dragoste că “a cocheta cu firea pământească” ne va duce în punctul în care dorința de a păcătui va începe să stăpânească peste noi. Mulți sunt înșelați de gândul că păcatul nu-i poate prinde în cursă subjugându-i, însă Cuvântul Domnului spune cu totul altceva. Păcatul poartă cu el o dorință aprinsă; este acea dorință în firea noastră pământească care ne va face să luăm decizii care în final ne vor răni. Văd o persoană care se frământă cu gândul de a începe din nou să bea câteva pahare, să petreacă din nou, pentru a fi acceptat de comunitate. Văd de asemenea că băutura a fost una din problemele sale în trecut. Domnul îți spune: fii atent; păcatul stă gata să stăpânească din nou peste tine. Poate pare ceva inofensiv la început, însă consecințele vor fi grave pentru tine, și nu vei mai fi preocupat de Dumnezeu și Împărăția Sa. Încurajează-te și ia poziție pentru Dumnezeu și vei vedea cum El te va onora!

Verset biblic: Geneza 4:7 – “Nu-i așa? Dacă faci bine, vei fi bine primit; dar dacă faci rău, păcatul pândește la ușă; dorința lui se ține după tine, dar tu să-l stăpânești.””

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/mana-profetica/2284-mana-profetica-dumnezeu-te-va-onora#ixzz3OzifaQY7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari