Se incarca
incurajari

Curatit

“Te văd și te cunosc”, zice Domnul. „Îți aud strigătul tău necontenit din închisoarea situațiilor prin care treci. Acesta este un timp de purificare; ceea ce a fost acceptat în sezonul trecut, nu mai este bun pentru sezonul nou. Ridic standardul încă o dată, înălțându-te mai sus, mai aproape de desăvârșire. Nu voi renunța până când nu voi avea un Trup sfânt și curat!”

„Așadar, fă ordine în inima ta! Lasă-Mă să scot afară toată amărăciunea, îngrijorarea, invidia, cârtirea, mânia, neiertarea, și tot ceea ce zidește un zid de despărțire între tine și Mine. Te-am așezat într-un loc al judecății – trebuie să judec Biserica înainte de a judeca lumea. Da, ai numit chiar locul acesta un loc al pedepsirii, o închisoare; dar fac lucrul acesta pentru a-ți testa inima, fiul Meu/fiica Mea! Să știi că te-am chemat să cârmuiești ca și Iosif, însă nu vei putea cârmui națiuni dacă nu ești în stare să-ți cârmuiești propria-ți inimă!”

„Fii curajos! Dragostea Mea este suficient de puternică să te susțină, dragostea Mea te va ajuta să treci prin toate, dacă dorești să Mă lași să tai adânc, pentru a pune mai mult din Mine până în cele mai adânci locuri ale inimii tale!”

Verset biblic: Psalmul 105:19 – “până la vremea când s-a întâmplat ce vestise el și până când l-a încercat cuvântul Domnului.”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/mana-profetica/2318-mana-profetica-curatit#ixzz3PIYWVV5H

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recomandari