Se incarca
incurajari

Stand pe pamant sfant

Văd pe mulți dintre voi cu dorința de a pătrunde mai adânc, de a fi mai aproape, de a sta pe pământ sfânt, însă nu ați experimentat încă acea străpungere în prezența lui Dumnezeu pe care ați dorit-o. Domnul îți spune: “este timpul să-ți scoți încălțămintea’. Potrivit dicționarului „Strong’s dictionary”, „a scoate”, literalmente înseamnă „a smulge”, „a îndepărta” sau „a arunca”, iar încălțămintea, uneori poate simboliza ocupația, un refuz la o cerere în căsătorie, sau uneori ceva fără valoare.

Te-ai agățat de lucruri fără valoare, lucruri care ți-au ocupat loc și timp în viața ta spirituală, lucruri care au împiedicat o dedicare totală din partea ta, însă Domnul îți spune că ai parte acum de un sezon al harului și revelației divine, un timp de a da lucrurile la o parte, de a înlătura lucrurile lumești și de a te poziționa pe pământul sfânt, gata de a păși în lucruri mai profunde cu Dumnezeu, gata de a intra în destinul tău.

Verset biblic: Exodul 3:5 – “Dumnezeu a zis: “Nu te apropia de locul acesta; scoate-ți încălțămintea din picioare, căci locul pe care calci este un pământ sfânt.””

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/mana-profetica/2330-mana-profetica-stand-pe-pamant-sfant#ixzz3PREQ8GYj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari