Se incarca
incurajari

Caci eu stiu gandurile

Într-o vedenie am văzut o casă care tocmai a fost renovată și peste tot era dezordine. Era mult moloz, praf și porțiuni din clădire încă neterminate. L-am întrebat atunci pe Domnul ce înseamnă toate acestea, iar El mi-a răspuns că are loc o renovare sau o amenajare în viața ta chiar acum. Pe moment totul pare o dezordine de nedescris și aceasta îți provoacă multă frustrare, totuși El dorește să-ți facă de cunoscut că în acest moment este foarte ocupat cu extinderea ta, cu ridicarea ta la un nou nivel. Și la fel ca în cazul renovării unei clădiri, este multă dezordine și frustrare până când totul este finalizat, ca mai apoi tu și cei din jurul tău să vă minunați de frumusețea lucrului finalizat.

Dumnezeu îți spune că El este arhitectul vieții tale, că El are planuri cu privire la tine și El știe gândurile pe care le are cu privire la tine, așadar nu te îngrijora de nimic, căci Domnul îți spune că, atât tu, cât și cei din jurul tău veți aprecia frumusețea a ceea ce El va scoate la iveală din toată dezordinea, după ce va finaliza totul. În acest moment toate lucrurile merg în acord cu planul Său.

Verset biblic: Ieremia 29:11 – “Căci Eu știu gândurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace, și nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor și o nădejde.”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/mana-profetica/2359-mana-profetica-caci-eu-stiu-gandurile#ixzz3PXAzpQBY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari