Se incarca
incurajari

Ajutor din partea dusmanilor tai

Îi văd pe unii care sunt ținuți captivi de cuvintele unor oameni, de profeții negative rostite asupra vieții voastre și care par că nu se vor mai sfârși. Alții sunt prinși în închisoarea circumstanțelor prin care trec și în acest moment aveți impresia că nu e nici o cale de scăpare. Dar, Domnul spune: “Nu renunța, voi turna ungerea Mea care, nu numai că vă va elibera, ci îi va determina chiar și pe dușmanii tăi să ajute la restuararea ta!” „Toți aceia care au rostit cuvinte negative peste viața ta, vor începe să te ajute, să te ridice! Îi pot vedea chiar fiind confuzi cu privire la schimbarea inimii lor față de tine. Cât despre tine, care ești prins în închisoarea circumstanțelor, pot vedea acele circumstanțe deschizând lucruri noi, oportunități noi, ducând spre un nou nivel al ungerii! Așadar, începe să te bucuri în fața vrăjmașilor tăi”, zice Domnul, „și privește la restaurarea care o voi aduce peste viața ta!”

Verset biblic: Isaia 14:2-3 – “Popoarele îi vor lua și-i vor aduce înapoi la locuința lor, și casa lui Israel îi va stăpâni în țara Domnului ca robi și roabe. Vor ține astfel robi pe cei ce-i robiseră pe ei și vor stăpâni peste asupritorii lor. Iar când îți va da Domnul odihnă după ostenelile și frământările tale, și după aspra robie care a fost pusă peste tine…”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/mana-profetica/2419-mana-profetica-02-07-2013-ajutor-din-partea-dusmanilor-tai#ixzz3QIHJtUqs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari