Se incarca
incurajari

Directie

Astăzi mi-am adus aminte de acea istorisire în care ucenicii au ieșit noaptea să pescuiască, după obiceiul lor. În dimineața următoare, Isus i-a strigat și i-a întrebat dacă au prins ceva pești, ei i-au răspuns cu nu au prins nimic. Atunci Isus le-a spus să arunce mrejele în cealaltă parte și, curând, ei abia au mai putut să le tragă înapoi, de pline ce erau cu peștii ce i-au prins.

Cred că prin aceasta Domnul ne amintește că, deși facem lucrurile ca la carte și în mod firesc, aceasta nu ne garantează întotdeauna reușita. Avem nevoie să fim conectați la Cel ce știe planurile pe care le are pentru noi. Eu sunt Acela care cunosc totul de la început până la sfârșit, zice Domnul. Rămâi conectat la Mine și Eu te voi purta atunci când ești aplecat, atunci când trebuie să faci față schimbărilor și provocărilor. Eu îți voi da direcție și îndreptare ca tu să Mă proslăvești cu reușitele tale.

Verset biblic: Ieremia 29:11 – “Căci Eu știu gândurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace, și nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor și o nădejde..”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/mana-profetica/2471-mana-profetica-directie#ixzz3QVUamfNa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari