Se incarca
incurajari

Lipsa de credinta

Am avut un vis. Am văzut o femeie pe un platou de filmare care trebuia să realizeze o cascadorie. Desi ea nu era cascador de profesie, a acceptat acest rol. Platoul era tot pregătit, la fel și camerele de filmat. Femeia a primit instrucțiunile cu privire la cascadorie: de pe o tambulină trebuia să sară într-o piscină cilindrică, dar problema era că în bazin nu era apă! Bazinul era gol. Apa era peste tot în jurul lui, dar nu în el. Totul era regizat astfel încât să pară că femeia dispare. După ce ea a aflat acest lucru a decis să renunțe. Ce producătorul a omis să spună este că ea avea să poarte o coardă de siguranță care o proteja și susținea și era imposibil să eșueze și să se rănească.

Este cineva care trebuie să ia o decizie. Ți-ai făcut temele, cunoști toate datele, dar la un moment dat te-ai retras pentru că nu ai credință. Dumnezeu este cordonul tău de siguranță și El nu te va lăsa să eșuezi. El te va călăuzi și te va duce spre victorie în tot ce ai de făcut. Fă un pas al credinței alături de Isus care este cordonul tău de siguranță și care nu te va lăsa să eșuezi! Când ceva pare imposibil de realizat, alături de Isus devine posibil. El știe… El știe… El știe și nu te va lăsa să cazi.

Verset biblic: 2 Samuel 23:5: “El a făcut cu mine un legământ veşnic, bine întărit în toate privinţele şi tare. Nu va face El oare să răsară din el tot ce este spre mântuirea şi bucuria mea?”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/mana-profetica/2466-mana-profetica-18-07-2013-lipsa-de-credinta#ixzz3QVTZXs9f

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari