Se incarca
incurajari

Banul slavei

În Luca 15:8-10 găsim pilda banului pierdut. Femeia a făcut trei lucruri pentru a-și găsi banul. Ea 1) a aprins o lumină; 2) a măturat casa; 3) a căutat cu băgare de seamă. Dacă noi, ca și Biserică, dorim să găsim banul slavei, trebuie să facem aceste trei lucruri. În general atunci când citim în Biblie despre lumină, se face referire la Cuvântul lui Dumnezeu sau la duhul omului. Este vremea să citim Cuvântul lui Dumnezeu cum nu am mai făcut-o până acum, citește până când duhul tău este aprins și luminat, umple lampa duhului tău cu ulei, combustibilul Duhului Sfânt și roagă-te până când ceva se întâmplă! Curățește-ți inima, spal-o prin Cuvânt, mătură păienjenișul neiertării, obiceiurilor rele, amărăciunii și caută, caută atent și cu băgare de seamă până când vei găsi acel aparent mic bănuț – poate unul ce s-a pierdut în treburile vieți, poate o trăire a slavei lui Dumnezeu ce părea nesemnificativă la acea vreme – caută, caută și vei găsi!

Dacă noi ca și Mireasă putem stârni dorința pentru Preaiubitul nostru și să facem ca Slava să se coboare, atunci vom avea parte de unitate în vreme ce ne bucurăm împreună și toate lucrurile pot deveni posibile!

Verset biblic: Luca 15:8-9 – “Sau care femeie, dacă are zece lei din argint, și pierde unul din ei, nu aprinde o lumină, nu mătură casa și nu caută cu băgare de seamă până când îl găsește? După ce l-a găsit, cheamă pe prietenele și vecinele ei și zice: “Bucurați-vă împreună cu mine, căci am găsit leul pe care-l pierdusem.”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/mana-profetica/2505-mana-profetica-banul-slavei#ixzz3R9Lylp6U

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari