Se incarca
incurajari

“O vreme si o imprejurare” pentru fiecare

Sunt întotdeauna mișcat de faptul că Dumnezeu a plănuit încă de la început ca bărbatul și femeia să crească, să se înmulțească și să stăpânească peste lucrările încredințate lor de către Dumnezeu. Sunt multe cazuri în care oamenii din lipsă de înțelegere nu intră în destinul lor. Mulți nu intră în destinul lor datorită cuvintelor rostite, cârtirilor, comparațiilor făcute, nemulțumirii și lista poate continua. Când avem o inimă mulțumitoare pentru ceea ce Dumnezeu a făcut, putem înțelege împrejurările și să cunoaștem vremurile, prin OCHII și URECHILE Duhului! Rezultatul – o viață în care valorifici fiecare împrejurare (oportunitate)!

Verset biblic: Eclesiastul 9:11 – “Am mai văzut apoi sub soare că nu cei iuți aleargă, că nu cei viteji câștigă războiul, că nu cei înțelepți câștigă pâinea, nici cei pricepuți, bogăția, nici cei învățați, bunăvoința, ci toate atârnă de vreme și de împrejurări.”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/mana-profetica/2484-mana-profetica-o-vreme-si-o-imprejurare-pentru-fiecare#ixzz3R9JGhlYK

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recomandari