Se incarca
incurajari

Traseaza o linie cu sangele Lui Hristos pentru biruinta

În lumina a ceea ce se întâmplă azi în lume, având în vedere duhul acestei lumi, pierderea credinței și speranței în viața multora, Dumnezeu dorește să ne adâncim privirea în omul dinlăuntru și să ne focalizăm pe AUTORITATEA ce ne-a fost dată, ție și mie, ca și credincioși. Isus S-a înălțat la ceruri și a adus eliberare captivilor, luând cheile morții și ale locuinței morților, pentru ca Biserica să fie victorioasă. Această victorie ne asigură tot ce avem nevoie pentru o viață biruitoare. Atunci de ce nu umblăm în această victorie? Pur și simplu pentru că nu ne-o însușim. Dumnezeu îți vorbește astăzi: nu lăsa vrăjmașul să ia controlul asupra circumstanțelor tale, ridică-te în autoritatea care ți-a dat-o Isus, autoritatea Cuvântului Său, autoritatea care se sprijinește pe puterea Duhului, autoritatea în Numele lui Isus. Folosind armele ce ți-au fost puse la dispoziție, poți umbla în victorie și te poți bucura în libertatea oferită la cruce.

Văd multe persoane îngrijorate și obosite, cuprinse de depresie, unele pline de anxietate și teamă, unele cu suferințe în trupurile lor, altele cu căsnicii tensionate. Începe în Duhul să trasezi o linie cu sângele lui Cristos înaintea vrăjmașului, declarându-i că nu vei mai fi victima atacurilor lui. Începe să folosești sângele lui Cristos împotriva vrăjmașului, căci prin sângele Mielului și Cuvântul mărturiei tale, vei umbla în biruință.

Verset biblic: 2 Corinteni 10:4-5 – “Căci armele cu care ne luptăm noi nu sunt supuse firii pământești, ci sunt puternice, întărite de Dumnezeu ca să surpe întăriturile. Noi răsturnăm izvodirile minții și orice înălțime care se ridică împotriva cunoștinței lui Dumnezeu; și orice gând îl facem rob ascultării de Hristos.”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/mana-profetica/2507-mana-profetica-traseaza-o-linie-cu-sangele-lui-cristos-pentru-biruinta#ixzz3R9NAqnIv

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recomandari