Se incarca
incurajari

Faptele care ii insotesc pe cei ce cred

Îl aud pe Domnul spunând: “Liderilor, nu știți voi că inima voastră este locul unde ori aveți succes ori sunteți înfrânți? Căci ce gândește omul în inima lui, aceea este. Cunoști tu căile Mele și promisiunile Mele? Mulți sunt cei care și-au împietrit inima chiar și atunci când am fost lângă ei în trecut. Revelația lor stă doar în cunoștința la nivelul minții, însă în inima lor stă ascunsă necredința. Să știți, dar, că din cauza inimii lor necredincioase poporul Meu a rătăcit 40 de ani în pustiu; inima lor i-a dus în rătăcire.

Verset biblic: Evrei 3:7-10 – “De aceea, cum zice Duhul Sfânt: “Astăzi, dacă auziți glasul Lui, nu vă împietriți inimile, ca în ziua răzvrătirii, ca în ziua ispitirii în pustiu, unde părinții voștri M-au ispitit și M-au pus la încercare și au văzut lucrările Mele patruzeci de ani! De aceea M-am dezgustat de neamul acesta și am zis: “Ei totdeauna se rătăcesc în inima lor. N-au cunoscut căile Mele! Am jurat, dar, în mânia Mea că nu vor intra în odihna Mea!”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/mana-profetica/2523-mana-profetica-faptele-care-i-insotesc-pe-cei-ce-cred#ixzz3RQ6Q8Hem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari