Se incarca
incurajari

Strapungerea este aproape

În timp ce mă rugam astăzi, am văzut pe mulți aflați într-o perioadă de tranziție și pe mulți care așteaptă să aibă loc o străpungere în viața lor. Mulți erau descurajați și răniți, alții și-au pierdut speranța și mulți sunt cei cuprinși de frustrări. Lângă toți aceștia, L-am văzut pe Domnul spunând: “străpungerea este aproape”. Pe de altă parte, am văzut că străpungerea este condiționată de manifestarea laudei. Pe unii i-am văzut dându-și jos armura spirituală, dar alții și-au ridicat săbiile și au eliberat sabia cu două tăișuri de pe buzele lor. Secretul străpungerii stă în „Duhul Laudei”. Dumnezeu vorbește Bisericii Sale: “aduceți-Mi laude, fie lauda Domnului pe buzele voastre, căci în timp ce lauda voastră pătrunde în locurile cerești, îngerii sunt eliberați să vă slujească”.

Continuând să mă rog, am început să văd cum lauda este eliberată iar oamenii erau acum cu capul ridicat, iar umerii lor nu mai erau aplecați ca odinioară ci se îndreptau, căci prin lauda lor începeau să experimenteze străpungerea. Biserică, Domnul îți vorbește: “lăudați-Mă, lăudați-Mă, lăudați-Mă, căci lauda înălțată în locurile cerești, eliberează pe pământ răspunsurile pe care le aștepți.

Verset biblic: Psalmul 149: 5-9 – “Să salte de bucurie credincioșii Lui, îmbrăcați în slavă, să scoată strigăte de bucurie în așternutul lor! Laudele lui Dumnezeu să fie în gura lor, și sabia cu două tăișuri, în mâna lor, ca să facă răzbunare asupra neamurilor și să pedepsească popoarele; să lege pe împărații lor cu lanțuri, și pe mai marii lor, cu obezi de fier, ca să aducă la îndeplinire împotriva lor judecata scrisă! Aceasta este o cinste pentru toți credincioșii Lui. Lăudați pe Domnul!”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/mana-profetica/2540-mana-profetica-strapungerea-este-aproape#ixzz3RbopzkeV

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recomandari