Se incarca
incurajari

De ce-l pui pe Dumnezeu la indoiala ?

Îl aud pe Domnul spunând că uneori se întâmplă lucruri în viața noastră care ne descurajează. Ne confruntăm cu dificultăți și provocări care ne fac să-L întrebăm pe Dumnezeu de ce ni se întâmplă toate acestea. Domnul spune că El este același ieri, astăzi și în veci de veci și dragostea Lui pentru tine nu se schimbă niciodată. El a creat lumea cu tot ce cuprinde ea și toate legile naturale. El poate alege să lucreze potrivit legilor naturale sau să facă minuni prin care sfidează legile naturale. Oricum alege să o facă, Dumnezeu este în controlul fiecărei situații. Uneori noi vedem amânarea ca fiind înfrângere sau ne simțim înfrânți atunci când lucrurile nu merg conform planurilor noastre. Astăzi, Dumnezeu îți spune că întotdeauna El face toate lurcurile să lucreze spre binele nostru. Căci gândurile Lui nu sunt gândurile noastre, întrucât El vede încă de la început sfârșitul lucrurilor.

Oricare ar fi lucrul cu care te confrunți acum, să știi că Dumnezeu încă este în control, El ne-a dăruit ce a avut mai bun – pe Fiul Său. De ce atunci ai crede că-ți refuză dorințele, pentru care tu te încrezi în El? El nu te va refuza astăzi, El nu te va priva de ce are mai bun pentru tine! Amintește-ți că Dumnezeu nu este om ca să mintă, Cuvântul Său este adevăr și este veșnic.

Verset biblic: Romani 8:28 – “De altă parte, știm că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, și anume spre binele celor ce sunt chemați după planul Său.”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/mana-profetica/2545-mana-profetica-de-ce-l-pui-pe-dumnezeu-la-indoiala#ixzz3RtIljULD

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recomandari