Se incarca
incurajari

Unde iti este indreptata privirea ?

“Mulți sunt cei ce și-au fixat privirea la lucrurile pământești și nu la Cuvântul Meu și la lucrurile de sus, la lucrurile veșnice care au valoare în Împărăția Mea. Începe să crești în credință, luându-ți privirea de la ceea ce vei mânca sau cu ce te vei îmbrăca, și ațintește-ți privirea la bunătatatea Mea, la harul Meu și la dragostea Mea pentru tine. Continuând să ai privirea îndreptată la Mine și la Cuvântul Meu, vei vedea Împărăția Mea manifestându-se în viața ta, în căsnicia ta și în lucrarea ta și vei umbla în biruința mult dorită de tine”, zice Domnul.

Verset biblic: Romani 12:1-2 – “Vă îndemn, dar, fraților, pentru îndurarea lui Dumnezeu, să aduceți trupurile voastre ca o jertfă vie, sfântă, plăcută lui Dumnezeu: aceasta va fi din partea voastră o slujbă duhovnicească. Să nu vă potriviți chipului veacului acestuia, ci să vă prefaceți, prin înnoirea minții voastre, ca să puteți deosebi bine voia lui Dumnezeu: cea bună, plăcută și desăvârșită.”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/mana-profetica/2585-mana-profetica-unde-iti-este-indreptata-privirea#ixzz3SvqUb3aE

One comment
Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recomandari