Se incarca
incurajari

Revelatie

Am avut o descoperire de la Duhul Sfânt…

Lumea ar descrie aceasta ca fiind o revelație… nu este ceva despre care să nu fi auzit până acum, însă cred că timpul lui Dumnezeu este perfect și că niciodată nu este prea mult să auzim același lucru de mai multe ori…

„Dumnezeu nu Se schimbă niciodată, El este același ieri, astăzi și-n toate zilele ce vor urma. Fiindcă Dumnezeu nu este mișcat de sentimentele noastre ci de credința noastră, ar trebui să învățăm să avem acea credință neclintită în El indiferent ce simțim sau prin ce trecem. Dacă Dumnezeu ar avea o zi proasta (chiar dacă acest lucru nu este adevărat), El ne-ar iubi la fel de mult, ne-ar ierta la fel, ne-ar răspunde ca în oricare altă zi.

Dacă ne silim ca în umblarea noastră cu Domnul să devenim tot mai mult asemenea Lui, atunci ar trebui să ne silim și să nu mai fim clătinați de ce simțim, ci să avem încredere că Dumnezeu va face mai mult decât Îi cerem și aceasta se va întâmpla indiferent ce simțim. Ceea ce simțim nu ar trebui să afecteze sau să clatine credința noastră… chiar dacă acesta este un lucru greu de îndeplinit pentru noi oamenii. Dar, simt în inima mea că Dumnezeu ne cheamă să fim mult mai consecvenți în credința noastră, rugăciunile noastre, dragostea noastră pentru El și încrederea noastră în El, chiar și atunci când suntem apatici. Dumnezeu este atât de credinicios Cuvântului Său încât El va face tot ce a spus, indiferent de ce simțim în acel moment. Indiferent ce se va întâmpla, încrede-te în Dumnezeu azi și în fiecare zi.”

Rostește următoarele cuvinte și cere-I Domnului ca Psalmul 31:14, 15 să devină o revelație pentru tine: “Dar eu mă încred în Tine, Doamne, și zic: “Tu ești Dumnezeul meu!” Soarta mea este în mâna Ta;”

Acum înlocuiește “soarta mea” cu „sentimentele mele” sunt în mâna Ta… rostește întregul verset din nou și din nou și spune-I Domnului tot ceea ce simți. Soarta ta este în mâna Lui!!!!

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/mana-profetica/2640-mana-profetica-revelatie#ixzz3UXAP9iII

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari