Se incarca
incurajari

Vremea adevarului

Îl aud pe Domnul spunând că acesta este un timp al adevărului. El dorește să înmâneze Bisericii Trompeta Sa de judecată, pentru ca noi să putem rosti judecata care aduce pacea. Cuvântul “judecată” în ebraică, nu are nici conotație pozitivă, nici negativă, așa cum este în limba engleză. Este un cuvânt neutru care înseamnă „a da un verdict”, favorabil sau nu. Dacă umblăm în adevăr, putem da un verdict corect care va aduce pace, însă dacă în inima noastră este minciună și avem motive egoiste, cum vom putea să proclamăm adevărul și pacea care îl urmează?

adevar

Cuvântul în ebraică pentru „adevăr” înseamnă „a ridica sau a suporta, a te îngriji precum un părinte sau o asistentă, a crede, a fi constant sau pașnic”. De aici putem vedea că adevărul și faptele nu sunt întotdeauna același lucru! Oprește-te a mai vorbi despre faptele cuiva (de multe ori acestea sunt doar bârfe ascunse sub o falsă haină a sfințeniei) și începe să vorbești adevărul. Haideți în această vreme să umblăm în adevăr!

Verset biblic: Zaharia 8:16-17 – ” Iată ce trebuie să faceți: Fiecare să spună aproapelui său adevărul; judecați în porțile voastre după adevăr și în vederea păcii; niciunul să nu gândească în inima lui rău împotriva aproapelui său și nici să nu iubiți jurământul strâmb! Căci toate lucrurile acestea Eu le urăsc, zice Domnul.”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/mana-profetica/2724-mana-profetica-vremea-adevarului#ixzz3XXsC3QG0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari