Se incarca
incurajari

Favoare

Îl aud pe Domnul spunându-ți că astăzi El toarnă favoarea Sa peste viața ta. În domeniul natural lucrurile tind să aibă un curs anume, și totuși, El spune că favoare Sa va schimba acest curs al lucrurilor. Poate te gândești că angajatorul tău are dintotdeauna un fel al său care nu se va schimba sau afacerea ta nu-ți merge bine din cauza climatului economic; totuși Dumnezeu spune că favoarea Sa va schimba toate aceste lucruri în domeniul natural întocmai cum a făcut și în dreptul lui Iosif în casa tatălui său, când a primit o haină pestriță, apoi în închisoare și mai apoi în casa lui Faraon.

Pe tot cuprinsul Bibliei putem vedea cum favoarea supranaturală a lui Dumnezeu a schimbat situații, circumstanțe și cursul vieții atâtor oameni. Astăzi, umblă în favoarea lui Dumnezeu, ca și cum Tatăl tău ceresc te îmbracă cu o haină pestriță.

favour1

Verset biblic: Genesa 39:21 – “Domnul a fost cu Iosif și Și-a întins bunătatea peste el. L-a făcut să capete trecere înaintea mai marelui temniței.”

Exodul 3:21 – „Voi face chiar ca poporul acesta să capete trecere înaintea egiptenilor; și, când veți pleca, nu veți pleca cu mâinile goale.”

1 Samuel 2:26 – „Tânărul Samuel creștea mereu și era plăcut Domnului și oamenilor.”

Estera 2:15 – „Când i-a venit rândul să se ducă la împărat, Estera, fata lui Abihail, unchiul lui Mardoheu, care o înfiase, n-a cerut decât ce a fost rânduit de Hegai, famenul împaratului și păzitorul femeilor. Estera căpăta trecere înaintea tuturor celor ce o vedeau.”

Daniel 1:9 – „Dumnezeu a făcut ca Daniel să capete bunavoință și trecere înaintea căpeteniei famenilor dregători.”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/mana-profetica/2743-mana-profetica-favoare#ixzz3YCncPsyL

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recomandari