Se incarca
incurajari

Teme-te de Domnul

Mulți nu experimentează străpungerea de care au nevoie, deoarece nu au frică de Domnul. Un predicator a explicat acest lucru astfel: O femeie nu-l va putea împiedica niciodată pe un bărbat să aibă o aventură, numai frica de Domnul o va face. Cât este de adevărat! Ceea ce Biblia ne spune despre frica de Domnul este să urâm răul, mândria și aroganța și să alegem în schimb înțelepciunea, care este CURATĂ, PRELUNGEȘTE VIAȚA, este o ÎNCREDERE NECLINTITĂ, CONDUCE LA VIAȚĂ, aduce SIGURANȚĂ și EDIFICARE.

teama

În fața oricărei ispite, toate aceste atribute și beneficii ale fricii de Domnul, vor fi puternic înrădăcinate înlăuntrul tău atunci când te supui Duhului Sfânt. Vei putea astfel experimenta un nivel mult mai înalt al străpungerii, căci cerurile sunt deschise deasupra ta și nu vei fi contaminat de nicio lucrare a firii. Aleg mai degrabă să mă tem de Domnul, știind că sunt ales și chemat de El!

Verset biblic: Proverbe 19:23 – ” Frica de Domnul duce la viață, și cel ce o are petrece noaptea sătul, fără să fie cercetat de nenorocire.”

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/mana-profetica/2861-mana-profetica-teme-te-de-domnul#ixzz3aZ415mmM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari