Se incarca
incurajari

Supunere

Continui să meditez la subiectul supunerii, întrebându-mă de ce mulți oameni nu se ridică la potențialul lor maxim în viață și în afaceri.

Dumnezeu ne-a dat principiul supunerii ca măsură de protecție. Văd figurile multor bărbați pe care Dumnezeu ar dori să-i folosească la un potențial maxim; dar pentru că ți-ai ales singur drumul pe care călătorești, nu te afli într-un loc al siguranței. Domnul îți testează în prezent inima: ești tu pregătit să te supui cuvântului Său și căilor Lui sau continui să umbli pe această cale spre întuneric. Deși vezi cum alții prosperă și sunt binecuvântați, tu totuși refuzi călăuzirea Duhului, pentru că dorești să mergi pe căile tale. Și totuși nu este prea târziu, dacă Mă vei lăsa să-ți deschid ochii, pentru a vedea și înțelege căile Mele, care sunt mult mai înalte decât căile tale.

Verset biblic: Psalm 81:11-14 – ”Dar poporul Meu n-a ascultat glasul Meu, Israel nu M-a ascultat. Atunci i-am lăsat în voia pornirilor inimii lor, și au urmat sfaturile lor. O! de M-ar asculta poporul Meu, de ar umbla Israel în căile Mele! Într-o clipă aș înfrunta pe vrăjmașii lor, Mi-aș întoarce mâna împotriva potrivnicilor lor;”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/mana-profetica/2888-mana-profetica-supunere#ixzz3cAMzfN6o

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari