Se incarca
incurajari

Primeste viata din El

Cuvântul lui Dumnezeu și puterea lui de a-ți vindeca trupul sunt mai mult decât niște informații bune. Cuvântul lui Dumnezeu are viață în el! Isus a spus aceasta în Ioan 6:63.

De fiecare dată când primești Cuvântul în inima ta, îl crezi și-l asculți, acea viață despre care Isus a vorbit, VIAȚA din Dumnezeu, se revarsă în tine. Se prea poate că ai citit de nenumărate ori versete despre vindecare. Și poate le cunoști deja atât de bine cum îți cunoști propriul nume. Totuși, ori de câte ori le citești sau auzi predicându-se despre ele, îți aduc o doză proaspătă din puterea vindecătoare a lui Dumnezeu. De fiecare dată, ele aduc viață și eliberează leacul lui Dumnezeu pentru trupul tău. Cuvântul este ca sămânța pe care o semeni. Evrei 4:12 (AMP) spune despre Cuvânt că este “viu și plin de putere – activ, operativ, dătător de energie și folositor… Altfel spus, are puterea de a se împlini! Rostește Cuvântul.

Verset biblic: Ioan 6:63 – ” Duhul este acela care dă viață, carnea nu folosește la nimic; cuvintele pe care vi le-am spus Eu sunt duh și viață.”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/mana-profetica/2898-mana-profetica-primeste-viata-din-el#ixzz3cdhqTZyB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari