Se incarca
incurajari

Daruri

Când ne gândim la un dar, ne imaginăm un cadou frumos împachetat și legat cu o fundiță drăguță. Dumnezeu se află în acel cadou împărțind diferite sarcini. El ne dă daruri, pe care din exterior le recunoaștem ca fiind daruri și ne bucurăm ca atare, însă odată ce le despachetăm suntem dezamăgiți de ceea ce vedem înăuntru. Acest lucru este valabil cu privire la darul prețios al experienței vieții. Valoare acestui dar este zidirea caracterului, împachetat de fiecare dată în dragostea Tatălui și legat cu înțelepciune și înțelegere. Alte daruri sunt speranțele și visurile noastre. Simt în duhul meu că foarte multe persoane și-au pierdut speranța pentru visurile lor. Dumnezeu le restaurează. Cere-i Domnului astăzi să stârnească din nou în tine scopurile și visurile pe care le-ai avut cândva. Apoi, așteaptă-te ca aceste visuri și direcții să fie puse în inima ta. Acestea vor fi visurile de care să te agăți și în care să crezi.

Einzeln_Geschenk

Verset biblic: Ioel 2:28 – ” După aceea voi turna Duhul Meu peste orice făptură; fiii și fiicele voastre vor proroci, bătrânii voștri vor visa vise, și tinerii voștri vor avea vedenii..”

Proverbe 29:18 – “Când nu este nicio descoperire dumnezeiascî, poporul este fără frâu; dar ferice de poporul care păzește Legea!”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/mana-profetica/2920-mana-profetica-daruri#ixzz3dIv0bHC6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari