Se incarca
incurajari

Buburuza

Ești frumos și plin de semnificație ca și o buburuză.

Sunt doar câteva insecte care pot fi descrise ca fiind drăguțe, însă buburuza roșie cu aripile ei frumos colorate și cu puncte negre, este cu siguranță una dintre cele mai atractive specii. Culoarea ei strălucitoare îi face pe prădători să creadă că dacă o vor mânca, vor avea un gust amar în gură și, totodată, o protejează de oameni, care tind să o admire și să o lase să zboare mai departe, pentru a mai supraviețui încă o zi.

În una din zilele trecute am găsit o buburuză frumoasă pe rufele mele, m-am așezat și i-am studiat frumusețea. Am pus această creatură micuță și liniștită pe o floare și m-am minunat de creația lui Dumnezeu.

Noi strigăm de biruință înaintea Domnului! Să strigăm împotriva prădătorului nostru (Satana) și să ne îmbrăcăm în această săptămână în culorile frumoase cu care ne-a înzestrat Dumnezeu! Un act profetic de a striga că suntem îmbrăcați cu protecția, bunătatea și frumusețea lui Dumnezeu credem că va lăsa un gust amar în gura diavolului aducându-i aminte că-i este interzis să se apropie de noi, cei ce suntem îmbrăcați și acoperiți cu sângele lui Isus. Aleluia!

Buburuza

Verset biblic: Coloseni 2:15 – ” A dezbrăcat domniile și stăpânirile și le-a făcut de ocară înaintea lumii, după ce a ieșit biruitor asupra lor prin cruce.”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/mana-profetica/2946-mana-profetica-buburuza#ixzz3e3TkyExH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari