Se incarca
incurajari

STOP

Sunt mulți creștini care-L tăgăduiesc pe Isus în fiecare zi prin lucruri simple pe care le fac. Ca și Petru, poate ești implicat în relații greșite, prietenii, sau în lucruri greșite despre care Duhul Sfânt ți-a pus pe inimă să nu le mai faci. Domnul te cheamă să ieși din mijlocul lor, așa cum l-a chemat și pe Avraam și l-a dus într-o țară pe care n-o cunoștea.

Domnul ți-a vorbit în mod repetat despre aceste relații și prietenii, dar la fel ca și Petru, înainte să asculți, te gândești că vei fi împreună cu ei doar pentru încă puțin timp. Și totuși, ei se uită la tine și te recunosc, întocmai cum Petru a fost recunoscut în repetate rânduri și atunci ei se vor întreba ce fel de creștin este acesta, iar tu Îl tăgăduiești pe Isus continuând să rămâi în aceste relaţii.

Adu-ți aminte că lumea se uită la viața ta, neavând timp să deschidă paginile Bibliei, așadar lasă-i să citească în tine o viață de ascultare de Dumnezeu, lasă-i să vadă că ești călăuzit de Duhul Sfânt și nu-L tăgădui pe Isus, ci mai degrabă tăgăduiește pornirile firii tale păcătoase.

Verset biblic: Luca 22:55-60 – ”Au aprins un foc în mijlocul curții și au șezut jos. Petru s-a așezat și el printre ei. O slujnică l-a văzut cum ședea la para focului, s-a uitat țintă la el și a zis: “Și omul acesta era cu El.” Dar Petru s-a lepădat și a zis: “Femeie, nu-L cunosc.” Peste puțin, l-a văzut un altul și a zis: “Și tu ești unul din oamenii aceia.” Iar Petru a zis: “Omule, nu sunt dintre ei.” Cam după un ceas, un altul intărea același lucru și zicea: “Nu mai încape îndoială că și omul acesta era cu El, căci este galileean.” Petru a răspuns: “Omule, nu știu ce zici.” Chiar în clipa aceea, pe când vorbea el încă, a cântat cocoșul.”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/mana-profetica/3063-mana-profetica-stop#ixzz3g82ldwqi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari