Se incarca
incurajari

Pastreaza

În vremea în care trăim ne confruntăm cu multe probleme. Descurajarea și frica sunt două dintre instrumentele pe care vrăjmașul le folosește împotriva noastră.

În timp ce meditam asupra Psalmului 32:7, mi-a venit în minte cuvântul “a păstra” și imaginea unui fruct conservat. În mod normal păstrezi ceva ce e prețios, ce e important pentru tine și pe care vrei să îl ai mai mult timp. Tot așa se întâmplă și în cazul fructelor. Prin conservare separi fructele de calitate de celelalte fructe. Gustul fructelor e mult mai bun după o anumită perioadă de timp.

Nu te teme, nu te îngrijora! Dumnezeul măreț este locul tău de scăpare. El te va păstra departe de necaz. A fi sfânt înseamnă să fii separat de un anumit loc și să fii așezat într-un alt loc. În acest sezon, Dumnezeu te separă de lume și te așază la umbra aripilor Sale. Ascultă de El, roagă-te şi aşteaptă ca El să lucreze!

Psalmul 32:7 (Biblia Amplificată): “Tu eşti locul meu de scăpare. Doamne, Tu mă păstrezi departe de necaz, mă înconjori cu cântece şi strigăte de izbăvire (opreşte-te şi gândeşte-te la lucrul acesta)!”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/mana-profetica/3263-mana-profetica-pastreaza-07-08-2014#ixzz3j9ATVJRe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari