Se incarca
incurajari

Nu asculta

Am văzut în duhul pe cineva care a apucat-o pe căi greșite. Ai crescut într-o familie de credincioși, ai simțit dragostea lui Dumnezeu, trist însă este că ai avut parte și de respingere din partea oamenilor și a bisericii. Te tot gândești la fiul risipitor și la felul cum și-a venit în fire și s-a întors la tatăl său, însă te temi că nu poate fi adevărat pentru tine, spunând „și dacă…?”.

Domnul îți spune: „Oprește-te din a te mai uita la oameni și circumstanțe, nimeni nu este perfect… DOAR EU SUNT! Eu sunt același ieri, azi și în veci. Te iubesc cu o iubire veșnică. Inima Mea tânjește după tine!

Verset biblic: Luca 15:22 – „Dar tatăl a zis robilor săi: ,Aduceţi repede haina cea mai bună, şi îmbrăcaţi-l cu ea; puneţi-i un inel în deget, şi încălţăminte în picioare.”

Interpretarea versetului: Tatăl nu-i asculta cuvintele. „Aleargă la Mine, la EU SUNT CEL CE SUNT, și află de ce nu-ți ascultam cuvintele: pentru că auzeam inima ta! Întoarce-te la Mine!”. Acesta este strigătul Tatălui pe care-l aud.

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/3271-mana-profetica-nu-asculta#ixzz3jQkKD1tw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari