Se incarca
editorial

Conduita in afaceri

Am avut un vis în care doi oameni de afaceri negociau vânzarea unei bucăți de teren. Foarte mulțumiți de ei înșiși i-am văzut cum examinau acel teren. Pământul era săpat și se demarau lucrările pentru construcția clădirii. Am prins că valoare era de 5 milioane de rand (rand = moneda Africii de Sud). Unul dintre bărbați i-a dat înapoi celuilalt bărbat 4 milioane de rand, trăgându-i acestuia cu ochiul și făcând un schimb de semne. Lucru care pentru mine nu avea sens… de ce ar face asta? În concluzie, vânzarea reală și valoarea adevărată era de 1 milion de rand. M-am trezit și nu am putut înțelege de ce mă simțeam așa de tulburat în duhul meu.

Am meditat o vreme la acest lucru și apoi am înțeles că această afacere nu a fost una cinstită și că cineva a fost înșelat cu 4 milioane de rand. Am avut suspiciunea că acel om a înșelat probabil băncile pentru a obține un împrumut. Ei aveau nevoie doar de 1 milion, însă au obținut 5 milioane. Am simțit de asemenea că în spatele acestei vânzări se ascund mult mai multe; nu era vorba aici doar de vânzarea unei bucăți de teren, ci că totul avea de-a face cu cei 4 milioane de rand.

Pentru a îndrepta lucrurile este nevoie ca cei implicați să cunoască ce este drept, să recunoască modul înșelător prin care au intrat în posesia acelui teren și să se pocăiască din toată inima. Și, în același timp, să fie sinceri cu ei înșiși, recunoscând că acesta nu este un mod corect de a face afaceri și că nu-I este plăcut Domnului. Această tranzacție nu va fi lipsită de repercusiuni.

Verset biblic: Isaia 28:15 – ” Pentru că ziceţi: „Noi am făcut un legământ cu moartea, am făcut o învoială cu locuinţa morţilor: când va trece urgia apelor năvălitoare, nu ne va atinge, căci avem ca loc de scăpare neadevărul şi ca adăpost minciuna!””

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/3279-mana-profetica-conduita-in-afaceri#ixzz3jo8jt7Kz

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recomandari