Se incarca
incurajari

Taierea imprejur a inimii

Dumnezeu a încheiat cu Avraam legământul tăierii împrejur, care însemna actul fizic al tăierii în carne. Astăzi, Dumnezeu dorește să taie și să dea la o parte dorințele noastre carnale și să taie împrejur inima noastră.

La fel cum actul fizic al tăierii împrejur era dureros, datorită instrumentului ascuțit care tăia și îndepărta carnea, aceeași durere o vom simți atunci când ne sunt tăiate și date la o parte dorințele carnale. Dumnezeu a introdus tăierea împrejur a inimii împreună cu legea lui Moise, atunci când a spus,„ iubește pe Domnul Dumnezeul tău cu toată inima ta, cu tot sufletul tău și cu tot cugetul tău”.

Despre această poruncă le-a vorbit Isus conducătorilor religioși din zilele Sale, ca fiind cea mai mare. Dumnezeu, în mila și îndurarea Sa, ne-a dat darul Duhului Sfânt prin care să primim tăierea împrejur a inimii, ca să putem arăta cu adevărat că-L iubim pe Domnul Dumnezeul nostru.

Verset biblic: Romani 2:29 – ”Ci Iudeu este acela care este Iudeu înăuntru; şi tăiere împrejur este aceea a inimii, în duh, nu în slovă; un astfel de Iudeu îşi scoate lauda nu de la oameni, ci de la Dumnezeu.”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/3280-mana-profetica-taierea-imprejur-a-inimii#ixzz3jtxuKs1G

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari