Se incarca
incurajari

Vino acasa

Imaginea care apare este a mai multor iahtmani singuratici, aflați de unii singuri cu iahtul pe mare. În acest moment nu există nici un vânt care să sufle în vele și sunt în așteptare ca acesta să sufle din nou. Ei sunt „cu toții pe mare” și nu au nicio idee cum vor putea să se urnească din nou din loc. Niciunul nu știe care va fi direcția vântului spre care trebuie îndreptate velele pentru a porni din nou la drum.

Vântul începe să bată și, din momentul în care fiecare își îndreaptă velele în direcția lui, încep să se apropie de port. Marea începe să se umple de acești iahtmani singuratici. Domnul este gata să sufle vântul Duhului Său în viața acelora care până acum au călătorit singuratici și care nu au avut nicio idee despre direcția în care trebuie să meargă. El îi strânge pe toți aceia care se simt izolați, singuri, abandonați, aceia care „au pribegit și s-au întrebat” unde este capătul, oferindu-le acum un scop măreț pentru viața lor. Drumul pe care trebuie să-l urmeze în noul sezon ce le stă în față, va fi în compania celor sfinți, în părtășia cu ei și în comunitatea lor. Se aude o chemare puternică de întoarcere la părtășia cu Trupul și Mireasa lui Hristos. Domnul îi cheamă pe cei ce au căzut de pe calea credinței, să se întoarcă acasă și le făgăduiește să-i vindece de rănile și respingerea de care au avut parte în ultima vreme. Rugați-vă și chemați-i acasă pe cei căzuți de pe calea credinței. Domnul li se arată de departe și le spune: „Te iubesc cu o iubire veșnică. De aceea îți păstrez bunătatea Mea.”

Verset biblic: Evrei 10:25 – „Să nu părăsim adunarea noastră, cum au unii obicei; ci să ne îndemnăm unii pe alţii şi cu atât mai mult, cu cât vedeţi că ziua se apropie.”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/4709-mana-profetica-vino-acasa#ixzz3n7HJmE7g

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari