Se incarca
incurajari

Nu urma mulțimea nerecunoscătoare…

Sunt mulți oameni care au fost slujiți prin rugăciune, consiliați și au avut parte de izbăviri nemaipomenite în urma slujirii făcute în dreptul lor de către alți slujitori ai lui Dumnezeu, care au făcut-o cu multă dragoste și îndurare. Este trist faptul că, doar câțiva dintre acești oameni, se întorc cu mulțumire spre Dumnezeu și spre slujitorii Lui pentru răspunsurile primite în urma rugăciunilor. În versetele din Luca 17, este scris că doar unul din zece leproși s-a întors să-I mulțumească lui Isus pentru vindecarea primită. Ce s-a întâmplat cu ceilalți nouă?

Dumnezeu te așteaptă să Îi mulțumești, după cum vei primi descoperire să o faci citind acest cuvânt de azi. Dacă ai avut parte de izbăviri, indiferent sub ce formă, nu te depărta, ci amintește-ți să-I mulțumești lui Dumnezeu pentru harul Său revărsat peste viața ta. Dacă Duhul Sfânt te călăuzește să slujești în lucrarea unde ai fost slujit și ai primit izbăvirea, fă-o ca un semn al recunoștinței față de Dumnezeu. Dacă Duhul Sfânt te călăuzește să pui o sămânță într-o lucrare anume, fă-o cu bucurie în inimă, căci Dumnezeu iubește dătătorul voios. Cu cât ești mai recunoscător față de Dumnezeu pentru lucrările Sale în viața ta, cu atât mai multe uși se vor deschide pentru tine.

Verset biblic: Luca 17:14-17 – „Când i-a văzut Isus, le-a zis: “Duceţi-vă şi arătaţi-vă preoţilor!” Şi pe când se duceau, au fost curăţaţi. Unul din ei, când s-a văzut vindecat, s-a întors, slăvind pe Dumnezeu cu glas tare. S-a aruncat cu faţa la pământ la picioarele lui Isus şi I-a mulţumit. Era samaritean. Isus a luat cuvântul şi a zis: “Oare n-au fost curăţaţi toţi cei zece? Dar ceilalţi nouă unde sunt?

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/4722-mana-profetica-nu-urma-multimea-nerecunoscatoare#ixzz3nCiE0NVl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari