Se incarca
incurajari

Desprinde-te de trecut

Îl aud pe Domnul spunând că sunt atât de mulți copiii ai Săi care cunosc ceea ce spune Scriptura despre iertare, însă practic nu sunt în stare să îi ierte pe cei ce le-au greșit.

Domnul spune: „Iertarea nu este un sentiment, ci o alegere, a alege fie să te legi mereu de trecut, fie să ierți și să pășești înainte spre viitorul ce îl am pregătit pentru tine. În timp ce îl vei elibera pe cel ce te-a rănit, sentimentele tale vor începe să se schimbe, vei simți vindecarea încolțind în sufletul tău și o schimbare a atitudinii tale față de viață. Bucuria și pacea îți vor inunda ființa, iar Eu voi începe să lucrez la inima celui ce ți-a provocat durerea. Privește la Mine, continuă să oferi iertare și tu vei cunoaște ce înseamnă să fii adăpat din fântâna vieții.”

Verset biblic: 1 Petru 3:9-11 – „Nu întoarceți rău pentru rău, nici ocară pentru ocară; dimpotrivă, binecuvântați, căci la aceasta ați fost chemați: să moșteniți binecuvântarea. Căci cine iubește viața și vrea să vadă zile bune să-și înfrâneze limba de la rău și buzele de la cuvinte înțelătoare, să se depărteze de rău și să facă binele, să caute pacea și s-o urmărească.”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/4602-mana-profetica-desprinde-te-de-trecut#ixzz3nfpPLEmH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari