Se incarca
incurajari

Alunga-l pe diavol prin bucurie din inima ta

Oricare ar fi lucrul cu care te confrunți astăzi, ai nevoie, ca și copil al lui Dumnezeu, să stârnești bucuria mântuirii în inima ta. Cum poți face asta? Începe prin a medita la Cuvântul lui Dumnezeu. Bucuria apare atunci când meditezi la Cuvântul lui Dumnezeu și când acesta aduce revelație în inima ta. Rostește Cuvântul lui Dumnezeu, căci el produce credință. Proverbe 15:23 – „Omul are bucurie să dea un răspuns cu gura lui, și ce bună este o vorbă spusă la vreme potrivită! Când începi să aplici Cuvântul lui Dumnezeu la situațiile și problemele cu care te confrunți, se va stârni bucuria în inima ta și diavolul va da bir cu fugiții.

Stârnește, așadar, bucuria în inima ta. Meditează la Cuvântul lui Dumnezeu. Înlocuiește gândurile rele cu gândurile lui Dumnezeu și sărbătorește biruința!

Verset biblic: Ioan 16:24 – „Până acum n-ați cerut nimic în Numele Meu: cereți, și veți căpăta, pentru ca bucuria voastră să fie deplină.”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/4614-mana-profetica-alunga-l-pe-diavol-prin-bucuria-din-inima-ta#ixzz3ocLijANX

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recomandari