Se incarca
incurajari

Nu pleca tocmai acum!

În timp ce mă rugam astăzi, am văzut o persoană care își punea în gând să renunțe la locul de muncă. Te afli în postura unei persoane victimizate. Șeful tău și colegii tăi te persecută; te afli într-o atmosferă foarte ostilă. Dumnezeu îți spune: „Nu este vremea să pleci acum… Este vremea să devii activ în războiul spiritual ce se duce împotriva ta. Ți-am dat arme cu care să legi și să dezlegi. Ridică-te în autoritatea pe care o ai și leagă duhul de ură și de victimizare și începe să eliberezi în dreptul tău favoarea din partea șefului tău și a colegilor tăi.

În timp ce eliberezi favoarea și dragostea, vei începe să mărturisești schimbarea ce are loc în domeniul spiritual, schimbarea pe care o face Duhul în viața șefului tău și a colegilor tăi. Dumnezeu te va promova mai apoi, atât spiritual, cât și profesional, pe măsură ce experimentezi creșterea credinței și autorității la nivele noi.

Verset biblic: – „Sau, cum poate cineva să intre în casa celui tare și să-i jefuiască gospodăria, dacă n-a legat mai întâi pe cel tare? Numai atunci îi va jefui casa” (Matei 12:29); „Adevărat vă spun că orice veți lega pe pământ va fi legat în cer; și orice veți dezlega pe pământ va fi dezlegat în cer” (Matei 18:18).

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/4552-mana-profetica-nu-pleca-tocmai-acum#ixzz3oiMuEb23

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recomandari