Se incarca
incurajari

Protejeaza-ti relatiile

Familia, căsătoria, relațiile între frați vitregi sau surori vitrege și toate relațiile în general se află, într-o formă sau alta, mereu sub amenințare. Dinamica, limitele și maturitatea relațiilor sunt testate în mod regulat. Am afișat mai jos un extras dintr-un mesaj al lui Danny Silk, care mie personal mi-a atins inima, și care sunt sigur că te va ajuta în efortul tău de a zidi relații puternice cu cei din jurul tău. Este atât de trist să vedem cum părinți și copii îngăduie ca dezbinările doctrinale să slăbească cea mai prețioasă entitate: familia.

Dumnezeu vorbește familiilor să se unească, să dea la o parte diferențele doctrinale pentru a zidi astfel Împărăția și să arate respect și onoare, dragostea de familie!

„Cele mai multe probleme sunt rezolvate în momentul în care se caută protejarea legăturilor. Chiar dacă însă relația nu rezolvă o problemă, va ajuta la a ține sub control problema respectivă. De exemplu, recent am avut o divergență destul de mare cu un lider foarte important din viața mea. Eram ca două trenuri de marfă încărcate, care se mișcau în direcții opuse. Și aceasta a durat câteva luni bune. Odată, aflându-ne într-o întâlnire pentru rezolvarea acestui conflict,după o oră întreagă de intense contraziceri, i-am spus liderului meu: „Mă tem că acest dezacord dintre noi va afecta relația noastră.” „Nu voi îngădui să se întâmple acest lucru,” mi-a răspuns el. Până în ziua de azi, noi tot într-un dezacord puternic suntem cu privire la un subiect foarte important pentru amândoi, dar am decis să ne protejăm relația. Împreună, înălțăm relația noastră mai presus de ceea ce gândim și simțim în mod diferit vis-a-vis de problema noastră. Aceasta implică modul în care îl tratez, vorbesc despre el și modul în care discut cu el. Refuz să las acest dezacord dintre noi să mă intimideze și să mă facă să mă îndepărtez de el. Știu că dacă voi acorda prioritate relației în mijlocul acestui conflict, voi beneficia de ceva mult mai puternic care să mă țină tare pe cale.” – Extras din „Keep Your Love on!” de Danny Silk

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/4783-mana-profetica-protejeaza-ti-relatiile#ixzz3p0UirEMj

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recomandari