Se incarca
editorial

Dumnezeu si dizonaurii

Apar dinozaurii în Biblie? Cuvântul ”dinozaur” a apărut abia în 1841, când a fost inventat de Sir Richard Owen.

Însă în cartea Iov din Biblie se face referire la o creatură uriașă numită de Dumnezeu ”behemot”. Aceasta avea coada ca un cedru. Pare a fi un sauropod.

Dumnezeu mai spune că l-a făcut pe behemot în același timp cu oamenii. Așa pare să fie, gândindu-ne la toate legendele cu dragoni care circulă prin toată lumea.

Animalele numite de oameni dragoni probabil că erau dinozauri, înainte de apariția acestui cuvânt. Sf. Gheorghe s-a luptat cu un dragon, la fel și armata lui Alexandru cel Mare. Marco Polo a văzut și el unul în timp ce vizita China.

De fapt, în zodiacul chinezesc, istoricii chinezi prezintă și dragonii alături de alte animale cunoscute. Desenele rupestre, tapițeriile și sculpturile de pe alte continente prezintă alăturați oameni și niște creaturi asemănătoare dinozaurilor.

Acest lucru are sens, fiindcă savanții au găsit bucăți de țesut moale, precum vase de sânge și hematii în niște oase de dinozauri. Conform analizelor de laborator, aceste materiale se descompun repede, așa că aceste oase de dinozaur nu au cum să fie foarte vechi.

După cum spune Biblia și ne confirmă și știința, dinozaurii nu au existat înaintea oamenilor, ci au trăit în același timp cu aceștia, fiind creați cu toții în aceeași zi.

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/creationism/articole/4433-e-adevarat-dinozaurii-si-oamenii#ixzz3qitm5m6q
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recomandari