Se incarca
incurajari

Dumnezeu care ma vede

Sunt persoane care astăzi se simt pierdute și abandonate. Persoane, care se lasă purtate de valurile vieții, care se află într-un loc uscat și pustiu, întrebându-se de unde le va veni ajutorul. În acest loc al neliniștii, fricii și confuziei ei au pierdut din vedere cine este Dumnezeu și ce a făcut, ce face și ce va continua să facă El pentru cei care privesc la El și nu la circumstanțele care îi înconjoară.

Această frică și necredință a lor îi împiedică să vadă mâna Domnului la lucru și că ea nu e prea scurtă să-i izbăvească și să-i aducă de la întuneric la lumina și revelația naturii Sale adevărate și generoase. Percepția lor este întunecată de experiențele lor din trecut, iar reacția lor la respingerile din trecut îi blochează să trăiască prezentul. Au tot fugit de circumstanțele apărute în viața lor, în loc să le facă față cu fermitate. Nu te teme. A te întoarce nu înseamnă a fi înfrânt sau umilit, ci îți va aduce victoria și izbăvirea în numele Lui. Se aude un glas care te cheamă să te întorci din drum. Nu te opune! Dumnezeu care te vede, a pregătit deja o cale pentru tine. Și această cale este o cale a binecuvântării și favorii lui Dumnezeu Așa cum Hagar a primit binecuvântarea înmulțirii rostite de înger, în Genesa 16:10 “Îţi voi înmulţi foarte mult sămânţa, şi ea va fi atât de multă la număr că nu va putea fi numărată.”, tot la fel vei prospera și tu, dacă te vei alinia la instrucțiunile Tatălui pentru tine, pentru această perioadă a vieții tale.

Verset biblic: Genesa 16:13-14 – „Ea (Hagar) a numit Numele Domnului care-i vorbise: “Tu eşti Dumnezeu care mă vede!” căci a zis ea: “Cu adevărat, am văzut aici spatele Celui ce m-a văzut!” De aceea fântâna aceea s-a numit “Fântâna Celui Viu care mă vede”; ea este între Cades şi Bared.

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/4838-mana-profetica-dumnezeu-care-ma-vede#ixzz3qyuupObd
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recomandari