Se incarca
incurajari

Limitare

„Eu te scot din locul restrâns unde te afli și ridic toate limitările care au fost puse peste tine”. Duminică dimineața am avut o viziune în care vedeam un număr de oameni aflați într-un lift. Aceștia aveau nevoie să ajungă la un alt etaj, la un alt nivel. Liftul însă nu funcționa, și, deși au încercat de mai multe ori să apese butonul pentru etajul unde doreau să ajungă, ușa liftului nu se închidea. Oamenii din lift erau inconștienți de faptul că puteau folosi o altă cale pentru a ajunge acolo unde doreau.

Erau niște scări care duceau în sus. Tot ceea ce trebuiau să facă era să pășească afară din lift și să folosească scările pentru a ajunge la destinație. Cuvântul acesta este pentru cei care se simt blocați și restrânși în casă, la locul de muncă, în biserica sau slujirea lor sau în relații care nu funcționează, situații care au devenit imposibil de susținut. Dumnezeu va croi o cale, acolo unde nu există vreuna. Pășește prin credință, pregătește-te să mergi mai departe, mai sus spre un alt nivel de oportunități noi, care te vor ajuta să te aliniezi la planurile și scopul lui Dumnezeu pentru viața ta. Aceasta este o chemare de a privi mai departe prin ochii credinței și de a folosi circumstanțele nefavorabile ca pe o platormă care să te propulseze spre un alt nivel de credință mai profundă și mai puternică. Nu descuraja! Umblarea ta este prin credință, nu prin vedere (2 Corinteni 5:7).

Verset biblic: – Psalmul 18:16-19 – „El Şi-a întins mâna de sus, m-a apucat, m-a scos din apele cele mari; m-a izbăvit de potrivnicul meu cel puternic, de vrăjmaşii mei, care erau mai tari decât mine. Ei năvăliseră deodată peste mine în ziua strâmtorării mele; dar Domnul a fost sprijinul meu. El m-a scos la loc larg şi m-a scăpat, pentru că mă iubeşte.”; Habacuc 3:19 – „Domnul Dumnezeu este tăria mea; El îmi face picioarele ca ale cerbilor şi mă face să merg pe înălţimile mele.”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/4872-mana-profetica-limitare#ixzz3rI5UVtdk
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari